Continuïteit Elferink & Kortier Advocaten bij maatregelen rondom het coronavirus

16 mrt. 2020

Beste relatie,

De Rijksoverheid heeft maatregelen ingesteld om de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) tegen te gaan. Elferink & Kortier Advocaten houdt de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en heeft in navolging van het landelijke beleid verschillende maatregelen genomen om haar medewerkers en cliënten te beschermen en verspreiding van het virus te voorkomen. Dit betreft de volgende maatregelen:

  • Onze medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis;
  • Besprekingen met cliënten vinden zoveel mogelijk plaats via telefoon, e-mail of videogesprekken. Bij besprekingen die wel doorgang vinden, zal een gepaste fysieke afstand worden aangehouden;
  • Bijeenkomsten met grotere groepen worden geannuleerd. Dit betekent dat wij helaas genoodzaakt zijn de geplande kennissessies van 19 maart, 7 april en 21 april 2020 te annuleren. Deze sessies worden in het najaar ingehaald;
  • Er worden extra hygiënemaatregelen genomen.

Deze maatregelen zullen – in afwachting van nadere berichtgeving vanuit de Rijksoverheid – in ieder geval gelden t/m 6 april 2020.

Wat betekent dit voor onze dienstverlening aan u?

Onze medewerkers zijn goed in staat om hun werkzaamheden vanuit huis te verrichten. Dit betekent dat de dienstverlening aan onze cliënten gewoon doorgang kan vinden en u de service zult krijgen die u van ons gewend bent. Mocht een fysiek overleg of fysieke bijeenkomst noodzakelijk zijn, dan zullen wij in overleg met u op zoek gaan naar een oplossing. Tot slot, mochten er voor u wijzigingen plaatsvinden, dan zullen wij u hier persoonlijk over inlichten.

Heeft u zelf nog vragen, neem dan gerust contact met ons op.