Sander van der Zalm

Sander is bij Elferink & Kortier werkzaam als juridisch medewerker. Hij biedt de advocaten en cliënten ondersteuning in zaken op het gebied van IE, ICT- en Privacy-recht.

Sander van der Zalm

Sander is bijna afgestudeerd. Hij studeerde aan de Rijksuniversiteit Groningen. Na het behalen van de bachelor Rechtsgeleerdheid, afstudeerrichting IT-recht, startte hij met de master IT-recht. In deze master komen de onderwerpen IE-, ICT- en privacy-recht veelvuldig voorbij. Sander heeft onder andere een masterclass op het gebied van octrooirecht georganiseerd en is voorzitter van de studievereniging voor IT-recht in Groningen. Hij heeft zijn scriptie geschreven over de bijzondere zorgplicht voor IT-leveranciers. Als juridisch medewerker ondersteunt Sander de advocaten en juristen van Elferink & Kortier Advocaten.

Hoe zien anderen Sander?

Sander is een rustige, betrouwbare jurist met een brede interesse voor IT/IE/privacy. Deze combinatie stelt hem in staat om de complicaties die ontstaan in de IT-wereld in kaart te brengen en daarvoor juridische oplossingen te bedenken.