Tijs Weustenraad

Tijs adviseert onze cliënten over het IE-, ICT- en Privacyrecht en ondersteunt daarnaast de advocaten van Elferink & Kortier Advocaten.

Tijs Weustenraad

Tijdens zijn studie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam heeft Tijs zich verdiept in het privacyrecht. Na zijn studie was Tijs werkzaam bij KienhuisHoving Advocaten en Notarissen te Enschede op de sectie IE-recht, ICT-recht en Privacy en op de sectie Arbeidsrecht. Eerst als student-stagiair, later als juridisch medewerker.

Tijs heeft zich in zijn studie en tijdens zijn werkzame leven gespecialiseerd in het privacyrecht en het IT-recht. Bij Elferink & Kortier Advocaten adviseert hij eveneens in intellectuele eigendomszaken. En last but not least is Tijs thuis in zaken op het snijvlak van het arbeidsrecht, privacyrecht en intellectueel eigendom.

Hoe zien anderen Tijs?

Tijs is de onderzoekende kracht en weet complexe vraagstukken op een nauwkeurige en rustige wijze te benaderen. Hij vertaalt graag ingewikkelde vraagstukken in heldere adviezen voor de cliënt. Voor Tijs staat daarbij de juridische kwaliteit voorop.