Onze specialisten

Graag stellen wij u voor aan ons team van specialisten. Onze advocaten en juridisch medewerkers helpen u graag met al uw problemen en vragen op het gebied van het IE-, ICT-en Privacyrecht. Voor meer informatie en achtergronden van onze medewerkers en voor zijn of haar C.V. klikt u op de knop 'lees verder'.Mirjam Elferink

Advocaat Intellectuele Eigendom, ICT-recht & Privacy

Mirjam Elferink heeft als advocaat ruime ervaring op de vakgebieden Intellectuele Eigendom (IE), ICT-recht en privacy.​ Zij wordt regelmatig gevraagd als spreker over deze onderwerpen.

Lees verder


Martijn Kortier

Advocaat Intellectuele Eigendom, ICT-recht & Privacy

Martijn Kortier procedeert en adviseert over IE-, ICT-recht en privacy gerelateerde vraagstukken en geschillen. Hij blogt regelmatig over deze onderwerpen.

Lees verder


Tom Boitelle

Advocaat IE-, ICT-recht & Privacy

Tom is advocaat bij Elferink & Kortier Advocaten. Hij adviseert en procedeert in zaken op het gebied van IE, ICT- en Privacy-recht.

Lees verder


Titia Deurvorst

Adviseur

Mr. dr. Titia Deurvorst adviseert en ondersteunt de advocaten van Elferink & Kortier Advocaten.

Lees verder


Rik Groteboer

Juridisch Medewerker IE-, ICT-recht & Privacy

Rik is bij Elferink & Kortier Advocaten werkzaam als juridisch medewerker. Hij biedt ondersteuning in zaken op het gebied van IE, ICT- en Privacy-recht.

Lees verder


Isabelle Gelderman

Juridisch Medewerker IE-, ICT-recht & Privacy

Isabelle is bij Elferink & Kortier werkzaam als juridisch medewerker. Ze biedt ondersteuning in zaken op het gebied van IE, ICT- en Privacy-recht.

Lees verder


K. Hoenink

Juridisch Medewerker

Karin is bij Elferink & Kortier werkzaam als juridisch medewerker. Ze biedt de juristen van Elferink & Kortier Advocaten ondersteuning op verschillende vlakken.

Lees verder