Vacature medior / senior juridisch medewerker civiel recht (IE-, ICT-recht en privacy)

In verband met uitbreiding van onze praktijk zijn wij per direct op zoek naar een juridisch medewerker met ervaring. Heb jij een civielrechtelijke achtergrond en ervaring met intellectueel eigendomsrecht, ICT-recht en privacy? Lijkt het je uitdagend om de advocaten en cliënten van ons kantoor te adviseren op hoog juridisch niveau? Wil je meedenken in zaken die niet zelden maatschappelijke relevantie hebben? Wil je een nieuwe stap maken en je carrière een mooi vervolg geven? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

Beginnend advocaat-medewerker / Gevorderde advocaat-stagiaire civiel recht (IE-, ICT-recht en Privacy is pré)

Ben jij een beginnend advocaat-medewerker of een gevorderde advocaat-stagiaire en heb je ervaring in het civiel recht, het intellectueel eigendomsrecht, ICT-recht en/of privacy? Heb je de ambitie om je verder te specialiseren en te ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

Vacature secretaresse / administratief medewerker (om en nabij 16 uur / week)

In verband met uitbreiding van onze praktijk zijn wij per direct op zoek naar een secretaresse / administratief medewerker.

Lees meer

Student-stagiaire

Ben jij een enthousiaste (WO-)student Nederlands recht (burgerlijk / civiel recht) die affiniteit heeft met intellectueel eigendomsrecht, ICT-recht en privacy? En ben je op zoek naar een leuke stage naast je studie waarin je de theorie in de praktijk kunt brengen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer