Rik Groteboer

Rik is bij Elferink & Kortier Advocaten werkzaam als juridisch medewerker. Hij biedt ondersteuning in zaken op het gebied van IE, ICT- en Privacy-recht.

Rik Groteboer

Rik volgt de master Rechtswetenschappelijk Onderzoek aan de Rijksuniversiteit Groningen. Tijdens deze master verdiept hij zich in het intellectuele eigendoms- en privacyrecht, waarbij hij zijn onderzoeksvaardigheden ontwikkelt en onder meer toepast door stukken te schrijven over actuele IE/ICT-gerelateerde kwesties. Daarbij heeft hij als student-assistent meegelopen bij IE-specialisten aan de Universiteit. Rik heeft bij Elferink & Kortier Advocaten eerst stagegelopen en is sindsdien werkzaam als juridisch medewerker. Hij zet zich in voor het kantoor door o.a. brononderzoek te verrichten voor de juristen, het opstellen van processtukken en adviezen en het schrijven van blogs.

Hoe zien anderen Rik?

Rik is creatief, toegankelijk en heeft een sterk inlevingsvermogen. Hij heeft een brede interesse voor IE-, ICT- en Privacyrecht, en gaat grondig en gestructureerd te werk.