Contact

Elferink & Kortier Advocaten is gevestigd in Enschede (Overijssel). Op afspraak zijn wij ook te bezoeken in Deventer. Wij zijn gemakkelijk te bereiken per auto en met het openbaar vervoer. Hieronder leest u hoe. Uiteraard komen wij ook graag naar u toe.

Contactformulier

Contactgegevens

M.H. Tromplaan 18
7511 JK Enschede
T 053 - 200 58 00
F 053 - 200 58 08

Wij zijn op afspraak ook te bezoeken aan de Keulenstraat 12 te Deventer

Route

Enschede:

Vanaf de N35: neem op de A35 de afslag Westerval/N18 richting Enschede (Westerval). Rij de Westerval in zijn geheel af tot aan de Volksparksingel en sla dan links af. Volg de Volksparksingel (die overgaat in de Parkweg) en sla rechtsaf de Kortenaerstraat in. Neem de tweede afslag links en ga de Bisschopstraat in. Rij door tot aan de Ruyterlaan en sla links af. Sla bij de eerstvolgende mogelijkheid rechtsaf de M.H. Tromplaan in. Na enkele meters bent u bij ons kantoor dat aan uw linkerkant is gelegen.

U kunt Elferink & Kortier Advocaten ook gemakkelijk per bus of trein bereiken. Ons kantoor is direct gevestigd naast zowel het bus- als treinstation van Enschede. Vanaf daar is het slechts enkele meters lopen naar ons kantoor.

Deventer:

Wij zijn op afspraak ook te bezoeken aan de Keulenstraat 12 te Deventer. Neem op de A1 bij Deventer afslag 23. Rij richting Deventer en sla bij de stoplichten op de kruising Zutphenseweg met de Visbyweg rechtsaf. Neem direct daarna de eerste afslag rechts en rij door tot de volgende T-splitsing. Ga daar weer rechts. Na 250 meter bent u op uw bestemming